طوطی کاکلی گافین ( cacatua goffini)
ساعت ٩:٠٦ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱٢ آبان ۱۳۸٧  کلمات کلیدی:

Image

طول 22 سانتی متر
وزن :350 گرم و جوجه های تازه از تخم در آمده : 10 گرم
جوجه ها یا پرندگان نا بالغ : بین پرهای میان چشم و منقار و بین پرهای سر صورتی تر است , پوست دور چشم آبی کمرنگ , عنبیه چشم مایل به خاکستری
خاستگاه : اندونزی - جزایر تانیمبار در ملوکای جنوبی به سنگاپور نیز راه یافته است .
وضعیت : به علت جنگل زدایی در دهه 1980 , نیز به علت تجارت بی رویه جمعیت شان تا حد زیادی کاهش یافته است.
پرورش : تا سال 1972 که صدور تجاری شان آغاز شد , تقریبا ناشناخته بودند . تا اواخر دهه 1980 به وفور موجود بودند . در حد محدودی تکثیر میشوند .
تعداد تخم ها : 2 عدد
زمان خوابیدن روی تخم ها : 28 روز توسط نر و ماده.
مدت اقامت پرندگان در آشیانه : 11 هفته
این طوطی کاکلی کوچک و زیبا نیاز به لانه مخصوصی دارد . یک جعبه با یک کنده درخت(که روی زمین قرار گرفته یا آویزان باشد )میتوان آنها را به جفت گیری تشویق کرد . این گونه بی نهایت خرابکار است و باید دقت نمود که محل پرورش آن طوری باشد که نتواند فرار کند.
منبع : کتاب کاسکو 2