طوطی ملنگو(طوطی کوچک اسکندر)
ساعت ٧:٢٩ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱٩ آبان ۱۳۸٧  کلمات کلیدی:

پراکندگی جغرافیایی:پراکندگی جغرافیایی این طوطی از سایر طوطیها بسیار وسیعتر است به طوری که از شمال غربی آفریقا تا قسمتهایی از آسیا و از شرق تا برمه را شامل می شود و احتمالا در کشور چین نیز یافت می شود.این پرنده را با موفقیت به نقاط غیر بومی نیز منتقل کرده اند و در حال حاضر در این مناطق زندگی می کند و یافت می شود.

این گونه از نظر تاریخچه پرنده شناسی پیشینه ای طولانی دارد.این پرنده احتمالا برای الکساندر کبیر شناخته شده بود.

اندازه: 40.5 سانتیمتر

جیره غذایی:غذایی طوطی که بهتر است مرتبا میوه و سبزیجات نیز به آن افزوده شود.

پرندگان نا بالغ:شبیه پرندگان بالغ هستند اما منقار آنها کم رنگتر و رنگ عنبیه آنها خاکستری است.

تعیین جنسیت:پرنده نر بالغ را می توان براحتی از روی حلقه صورتی رنگ دور گردن و علامت سیاه رنگ روی صورت شناخت.

تقلیدصدا:این پرنده توانایی یادگیری کلمات را دارد ولیکن خیلی بی استعداد است.

از آنجا که حلقه مشخص دور گردن در جنس نر این پرنده تا 3 سالگی ظاهر نمی شود نمی توان سن و جنس این پرنده را با اطمینان تخمین زد.
در شرایط مناسب این پرنده می تواند بیش از 50 سال زنده بماند.
اصولا این پرنده برای اهلی کردن مناسب نیست و حتی اگر از ابتدای تولد به دست انسان پرورش یابد همچنان طبیعت وحشی خود را حفظ می کند.ولی خود بنده بعضی
از این طوطیها را دیده ام که بسیار اهلی و رام بودند.

(جهت اطلاع بیشتر از این پرنده میتونید مطالب ابان ماه ۸۷ رو مشاهده کنید.)